Timeline18-19.png

Agenda

KEUZE VAN THE KEYS

 

FURIOSO / BALLET VLAANDEREN / MERYL TANKARD

zaterdag 08.12.2018
20.00 Concertzaal

Meesterlijke spektakeldans door Vlaams balletgezelschap

Furioso van de Australische choreografe Meryl Tankard werd wereldberoemd door de virtuoze choreografie, deels aan touwen in de lucht uitgevoerd. Het is een vurig en passioneel danstheaterstuk waarin de grenzen van mannelijkheid en vrouwelijkheid tot het uiterste gedreven worden. 

LAUREATENCONCERT KONINGIN ELISABETH WEDSTRIJD / BRUSSELS PHILHARMONIC

zaterdag 15.06.2019
20.00 Concertzaal

Olympiade van de muziek presenteert de violisten van morgen

Ontstaan door en voor de viool gaf de Ysaÿewedstrijd zijn erfenis door aan de Koningin Elisabethwedstrijd in 1951. In de 81e editie van dit prestigieuze muziekconcours krijgen de meest begaafde violisten opnieuw het podium. Uw kans om de talenten die u de afgelopen weken op radio, tv of internet aan het werk zag, ook live en zonder wedstrijdstress te horen, in het goede gezelschap van Brussels Philharmonic!

 

 
 

FEESTEVENTS

 

Brussels Philharmonic, Vlaams Radio Koor & Martin Helmchen / Haydn & Beethoven / Inauguratieconcert Steinway D

zaterdag 29.09.2018
20.00 Concertzaal

Martin Helmchen presenteert nieuwe Steinway in Beethoven-concerto

Hervé Niquet als klankregisseur in werk van Haydn en Beethoven, wie wil dat missen? Op de drempel van de 19e eeuw ruilden Haydn en Beethoven het aristocratische salon voor de moderne concertzaal. Hoorns, trompetten en pauken komen het orkest versterken en maken de muziek tot een onweerstaanbare wervelwind. Dat geldt ook voor het spel van Martin Helmchen, een pianist die een ijzersterke reputatie opbouwde in het klassieke repertoire.

 

BUdapest festival orchestra / Hitparade van de orkestmuziek

zaterdag 18.05.2019
20.00 Concertzaal

Bepaal zelf welke muziek je vanavond te horen krijgt

Nog nooit zelf mogen beslissen welke muziek gespeeld wordt op een concert? Neen wellicht? Dan is dit jouw kans! Als feestelijke afsluiter van de driedaagse met het Budapest Festival Orchestra laat Iván Fischer het publiek het programma kiezen. Een onschuldige hand selecteert drie composities uit een longlist van orkestmuziek. En dan is het aan jou: door te klappen stem je voor jouw favoriet. Voor wie zich graag aangenaam laat verrassen!

 
 
 

BESTELFORMULIER

Download het bestelformulier en laat ons weten welke gratis tickets je wenst te gebruiken. 
Graag vóór 1 september 2018, dan heb je zeker plaats bij de andere leden van THE KEYS.